¡¡Benvinguts!!

Mercat Online del comerç associat de Benetússer.

Fer la compra en el supermercat en temps de *coronavirus pot convertir-se en un exercici de risc. Llargues cues, prestatgeries quasi buides en alguns casos i productes que escassegen.

A més, si eres persona de risc degut a la teua edat o a patologies prèvies de salut, no convé eixir al carrer ni tan sols per a fer el més bàsic. També és molt necessari que et quedes a casa si ja estàs contagiat, per a no continuar transmetent el virus i recuperar-te de forma més còmoda de la malaltia.

La Associació de Comerciants Benetússer pensant en la salut i seguretat dels clients dels seus comerços associats ha desenvolupat la present web que és un mercat online en el qual els comerços associats participants mostren una selecció dels seus productes. La gamma de productes oferits s'anirà ampliant en els pròxims dies.

Com a característiques a destacar d'aquest mercat és que pot seleccionar els productes que desitge del comerç o comerços de la seua preferència en una única comanda amb un únic pagament. I a més

portem la seua compra a casa gratis i sense mínim de compra.